Nieuws van Bonaire

Sint-Maarten certificeert 11 vogelgidsen in succesvol trainingsprogramma

Foto Binkie van Es

PHILIPSBURG – Een recente samenwerking tussen de Nature Foundation, BirdsCaribbean en Resources for Community Resilience (R4CR) heeft geleid tot het succesvol certificeren van 11 deelnemers als vogelgidsen. 

Het vijfdaagse trainingsprogramma, geleid door natuurliefhebber Binkie van Es, behandelde vogelobservatietechnieken, het gebruik van apparatuur en identificatievaardigheden. De nieuw gecertificeerde gidsen zullen nu informatieve rondleidingen en presentaties verzorgen voor studenten, bewoners en vogelliefhebbers. 

Rocargo

Dit initiatief heeft als doel vogelbehoud te bevorderen en de diverse vogelsoorten van Sint Maarten onder de aandacht te brengen, wat bezoekers van over de hele wereld aantrekt.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo