Nieuws van Bonaire

Dit jaar eerste jaarlijkse Yoga & Wellness Festival op Bonaire

KRALENDIJK- De Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft aangekondigd dat ons eiland van 19 tot 25 juni 2023 haar eerste jaarlijkse Yoga & Wellness Week zal organiseren samen met het Bindu Yoga & Healing Centre.

Het festival dat een week duurt, zal bestaan uit yoga retreats, wellness en verjongingspakketten om gasten te helpen hun algehele spirituele ervaring te verbeteren. De Ashtanga Yoga Retreat wordt gehouden door de wereldberoemde leraar en influencer Laruga Glaser en zal zich richten op de specifieke kenmerken van de Ashtanga Primary serie.

Tijdens deze retreat zal Laruga yogi’s helpen om dieper in de fundamenten van de Ashtanga yoga beoefening en de yoga filosofie te duiken. Op de laatste dag is er een Yoga Festival bij Te Amo Beach, waar bezoekers een hele dag kunnen genieten van verschillende lessen, workshops en lezingen.

De directeur van TCB, Miles Mercera, zegt dat de ongerepte natuur van Bonaire en de focus op duurzaam reizen hebben bijgedragen aan het organiseren van dit evenement. Ga voor meer informatie over het evenement en beschikbare pakketten naar bonaireyogafestival.com

Deel dit artikel