Nieuws van Bonaire

Bonaire Water Bottle project gelanceerd op ‘Wereld waterdag’

KRALENDIJK – Bonaire lanceerde het ‘Bonaire Water Bottle’ project ter gelegenheid van Wereldwaterdag, 22 maart, om bewustzijn te creëren over plasticvervuiling en het belang van herbruikbare waterflessen.

Het project is een samenwerking tussen Tourism Corporation Bonaire (TCB), Bonaire Hotel and Tourism Association (BONHATA) en Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB).

Het ‘Bonaire Water Bottle’ project heeft als doel de voortdurende inspanningen voor duurzaamheid op het eiland te vergroten. Wereldwijd worden er elke minuut meer dan 1 miljoen plastic flessen gekocht en bijna 80% daarvan belandt op stortplaatsen en oceanen. Het project wil daarom bewustwording creëren over het belang van het verminderen van plastic afval en het blijven promoten van herbruikbare waterflessen bij de gemeenschap en bezoekers.

De roestvrijstalen flessen zijn duurzaam en hebben twee QR-codes. De eerste QR-code op de dop helpt gebruikers bij het vinden van locaties waar ze kraanwater kunnen krijgen. De tweede QR-code op de fles zelf biedt meer informatie over Bonaire en de Bonaire Bond, die bezoekers uitnodigt om een toezegging te ondertekenen om verantwoord te reizen en de natuurlijke aantrekkingskracht van Bonaire te behouden.

Het Bonaire Water Bottle project moedigt bezoekers aan om de Bonaire Bond belofte te ondertekenen om verantwoord te reizen en de natuurlijke aantrekkingskracht van Bonaire te behouden. De flessen zullen binnenkort te koop zijn en partners die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van dit project kunnen contact opnemen met marketing@bonaireisland.com en office@bonhata.org voor meer informatie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo