Nieuws van Bonaire

TCB viert 15 jaar vluchten van Delta Airlines

De vlucht werd onder meer verwelkomd door BIA-directeur Maarten van der Scheer en TCB directeur Miles Mercera. Foto: TCB

KRALENDIJK- Op zaterdag 11 februari 2023 heeft Tourism Corporation Bonaire (TCB) de aankomst van Delta Air Lines met een watergroet gevierd in het kader van de 15 jaar dat de luchtvaartmaatschappij vanuit Atlanta naar Bonaire vliegt. 

In het kader van de viering heeft TCB alle aankomende bezoekers verwelkomd met een Bonairiaanse goodiebag als blijk van waardering die overhandigd werden door onze Miss Tourism Bonaire, Caroline Porras.

Rocargo

Trots

“We zijn trots op deze mijlpaal en de samenwerking met Delta Air Lines. We kijken uit naar nog een decennium van samenwerking met Delta Air Lines”, zegt TCB-directeur Miles Mercera. 

Deel dit artikel