Nieuws van Bonaire

OLB feliciteert ouders eerste baby van het jaar

Gedeputeerde Tjin Asjoe tijdens zijn bezoek aan de eerste baby van het jaar en diens ouders. Foto: OLB

KRALENDIJK- De eerste baby van Bonaire is Ajmal Zahir Ishadai van de Werp Rosario Janga, geboren in de nacht van 4 januari precies om 00:31 uur. 

Namens het openbaar lichaam Bonaire (OLB) heeft gedeputeerde Elvis Tjin Asjoe van Samenleving en Zorg op donderdagochtend moeder Jazmin van de Werp Rosario en vader Lisandro Fernando Janga persoonlijk gefeliciteerd met de geboorte van hun zoon. 

De gedeputeerde bracht een cadeau mee voor het gezin, bestaande uit onder meer baby-verzorgingsproducten. Ook gaf hij aan dat ze een leuke tijd tegemoet gaan en vooral moeten genieten van ieder moment.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo