Nieuws van Bonaire

Politie Bonaire gaat niet opgehaalde en afgepakte goederen vernietigen

KRALENDIJK- Het KPCN organiseert op vrijdag 4 november 2022 een opruimactie van de beslagruimte van het politiebureau. Het is mogelijk dat in verband hiermee goederen en voertuigen zullen worden vernietigd. Het gaat dan om goederen of voertuigen waarvoor een rechterlijke beslissing tot vernietiging bestaat en/of die onttrokken moeten worden aan het verkeer. 

Van enkele in beslag genomen goederen en voertuigen zijn de eigenaren niet bekend. Om die reden roept het KPCN mensen op waarvan goederen of voertuigen in beslag of bewaring genomen zijn, zich te melden via mail politie@politiecn.com, via telefoon (+599) 715 8000 of op het politiebureau op Kaya Libertador Simon Bolivar 4.

Eigenaren die iets willen claimen, moeten zich melden met een eigendomsbewijs. Het KPCN wijst er verder op dat iemand die een in beslag genomen voertuig mee wil nemen, dient te voldoen aan alle wetten en regels omtrent het gebruik van uw voertuig of goed. Hierbij kan worden gedacht aan het hebben van een rijbewijs, maar ook een bewijs van verzekering. 

Tot zondag de tijd

Goederen en voertuigen die op zondag 30 oktober 2022 nog niet zijn opgehaald, worden in de schoonmaak van vrijdag 4 november 2022 vernietigd.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo