Nieuws van Bonaire

DEELNAME FRED expo 2022

De Kamer van Koophandel Bonaire en BONHATA zullen Bonaire samen vertegenwoordigen namens de private sector op de Flinx Recruitment Expo Dutch Caribbean (FRED expo) op 29 oktober aanstaande in Rotterdam. Doel van deze beurs is om in contact te komen met kandidaten die geïnteresseerd zijn in een overstap naar Bonaire. 

De beide organisaties zullen concrete vacatures op de beurs presenteren. Het betreft hier hoofdzakelijk HBO- en WO-kandidaten en met bijpassende functies. Ondernemers die openstaande vacatures hebben die ze onder de aandacht willen brengen bij de bezoekers van de FRED expo kunnen deze tot uiterlijk 7 oktober 2022 sturen naar bis@kvkbonaire.com. Deze vacatures zullen dan op de website van FRED expo www.fredexpo.com worden geplaatst. 

De Kamer van Koophandel Bonaire en BONHATA zien een noodzaak binnen de private sector voor het vervullen van functies en hebben zodoende samen de stap genomen om een inspanning te leveren en vorm en inhoud te geven aan een aanwezigheid op de beurs. Deze is bedoeld om -naast de overheidssector- ook de private sector te vertegenwoordigen als interessante optie voor kandidaten. 

BONHATA zal op de beurs een presentatie geven over werken in de ‘hospitality’ sector op Bonaire.

Naast het werven van potentiële kandidaten voor de private sector zal de Kamer van Koophandel Bonaire ook een presentatie verzorgen op de beurs over de mogelijkheden die het ondernemerschap op Bonaire te bieden heeft. 

De beurs heeft reeds plaatsgevonden van 2012 tot 2019 en het aantal bezoekers lag in de afgelopen jaren rond de 600 tot 800. Dit jaar zal dit op 29 oktober 2022 plaatsvinden. Beide organisaties hopen de interesse bij ondernemers te wekken voor komende edities van deze beurs.

Bij interesse voor het presenteren van vacatures kunnen organisaties contact opnemen met bis@kvkbonaire.com.

Deel dit artikel