Nieuws van Bonaire

Talentenlessen sluiten het jaar af

Kinderen van naschoolse opvang bij Kristu Bon Wardador aan het werk in de Talentenklas

KRALENDIJK – Afgelopen week hebben de Talentenlessen op Bonaire hun laatste les afgesloten. Kinderen van groep 6, 7 en 8 (dus 9, 10 of 11 jaar oud) zijn een jaar lang getraind in het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Na schooltijd bij de opvang in Antriol, in Rincon, in Nikiboko, in Playa, in Hato en Noord Salina coachen zes professionals in acht klassen een jaar lang meer dan 70 leerlingen. In anderhalf uur per week maken ze de kinderen bewust van hun vaardigheden en leren ze hen deze positief in te zetten in hun leven.

De Talentcoaches van de Talentenschool hebben als doel om de kinderen te helpen zichzelf beter te leren kennen en na te denken over hun toekomst.

De stichting Hobennan i Futuro hoopt hiermee de kansen op een mooie toekomst te vergroten en is blij met de samenwerking met de naschoolse opvang organisaties op het eiland. Dit project is mede mogelijk gemaakt door bijdrage van het Oranjefonds en Kansfonds.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo