Bonaire

Renovatiewerkzaamheden slachthuis Bonaire in volle gang

KRALENDIJK- De renovatie van het slachthuis is deze maand officieel van start gegaan. Om deze mijlpaal te memoreren is het tijdelijke slachthuis gepresenteerd aan gedeputeerde Kroon. 

De totale renovatie van het slachthuis zal ongeveer één jaar duren. Om de werkzaamheden van het slachthuis door te laten gaan tijdens de renovatie is ervoor gekozen een tijdelijk slachthuis in te richten. 

Rocargo

Het tijdelijke slachthuis bestaat uit drie containers die op het terrein van het huidige slachthuis geplaatst zijn. Deze containers zullen gaan dienen als koeling, slachtruimte, kantoor en omkleedruimte. Het inrichten de containers is nog in volle gang. 

Wanneer de containers gebruiksklaar zijn zal het slachten worden overgezet naar de tijdelijke containers. 

Gezamenlijk

De renovatie van het slachthuis is een gezamenlijk project van het ministerie van LNV en het OLB. Zodra de renovatie af is, zal het werk binnen de containers weer overgezet worden naar het nieuwe slachthuis.

Rocargo
Deel dit artikel