Nieuws van Bonaire

Wamos Air voert vluchten uit voor TUI

KRALENDIJK- De Spaanse luchtvaartmaatschappij WAMOS voert weer vluchten uit voor TUI. De inzet van WAMOS is nodig omdat momenteel onderhoud plaatsvindt aan een Dreamliner toestel, dat normaal op de route wordt ingezet.

De inzet van WAMOS heeft geen relatie met de voorzorgslanding die een ander Boeing 787 ‘Dreamliner’ toestel van TUI op zondag maakte op Curaçao, nadat zich een barst voordeed in het cockpitraam van het toestel dat een vlucht uitvoerde van de Dominicaanse Republiek naar Amsterdam.

Passagiers zijn doorgaans niet dol op het vliegen met WAMOS Air. Er zou sprake zijn van weinig beenruimte, terwijl de service aan boord ook als mager wordt omschreven. 

De reparatie van het op Curaçao gestrande toestel neemt volgens informatie van TUI wat langer in beslag dan in eerste instantie gedacht. Daarom wordt een ingehuurd toestel van het Italiaanse Neos ingezet om de passagiers van vlucht OR703 op te halen.

Deel dit artikel