Nieuws van Bonaire

Aandacht voor Bonaire in ELLE Magazine NL

Aandacht voor Bonaire in ELLE Magazine NL

KRALENDIJK – Het modeblad ELLE staat in de komende uitgave vol mode dat is gefotografeerd op Bonaire. Ook staan er artikelen in over het eiland. Een team van ELLE was afgelopen januari op Bonaire.

Er werden verschillende fashion shoots gedaan die nu te zien zijn in de nummer 2 editie van ELLE Magazine NL met een oplage van 148.000. ELLE is een van de toonaangevende modetijdschriften wereldwijd, met een speciale Nederlandstalige editie. ELLE verschijnt op 28 maart in de winkel. 

De berichtgeving over Bonaire heeft als kop “Bonaire Rocks”, en toont de authenticiteit en een pure Caribische sfeer als de kern van deze serie met een fashion shoot die de unieke natuur van ons eilanden, met name cactussen, strand en oceaan en het kleurrijke straatleven in woonwijken laat zien, samen met 5 pagina’s gewijd aan informatie over Bonaire, de beste culinaire adressen en avonturen om te verkennen. 

TCB heeft het team begeleid en is dankbaar voor de samenwerking met verschillende lokale bedrijven tijdens het bezoek van ELLE Magazine. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo