Nieuws van Bonaire

Tiendaagse veiligheidstraining Bonaire International Airport afgerond

Tiendaagse veiligheidstraining Bonaire International Airport afgerond
Geregelde trainingen zijn belangrijk ook om te voldoen aan eisen van de International Civil Aviation Organization (ICAO). 

KRALENDIJK- Afgelopen weken heeft op de Flamingo Luchthaven een aantal trainingen plaatsgevonden, gericht op de veiligheid. 

Het gaat zowel om zogenaamde on-the-job training als klassikale herhalingstrainingen. De trainingen vinden plaats in het kader van een driejarige samenwerkingsovereenkomst met het Nationaal Trainingscentrum Burgerluchtvaart (NTCB). 

Geslaagd

Trainer Martijn van ’t Veer spreekt van een geslaagd trainingstraject. “De puntjes zijn weer op de i gezet. Er is hard gewerkt en wij zijn super trots op alle medewerkers die aan de cursus mee hebben gedaan”. 

Deel dit artikel