Nieuws van Bonaire

Onrustig weekend voor politie

KRALENDIJK – Ook dit weekend was het onrustig op straat. De politie kreeg meldingen van onder meer mishandelingen, een poging tot beroving en diefstal uit een supermarkt.

Bonaire.nu berichtte eerder al over het steekincident op vrijdag, ter hoogte van een hotel aan de Bulevar Julio A Abraham. Het slachtoffer moest direct naar de eerste hulp en later op de avond zijn er drie aanhoudingen verricht in deze zaak. Op zondag rond 03:05 uur in de nacht, heeft er een poging beroving plaatsgevonden bij een woning gelegen aan de Kaya Nikiboko Zuid. Een onbekende man in het zwart gekleed heeft de vrouw overvallen met een mes. De man heeft niets weg weten te nemen. 

Diefstal en mishandeling

Ook op zondag omstreeks 17:35 uur zijn twee 19-jarige vrouwen aangehouden voor poging tot diefstal in een supermarkt gelegen aan Kaya Industria. Zij probeerden alcoholische drank mee te nemen. De twee hadden op vrijdag ook al twee alcoholische flessen weggenomen uit de supermarkt.

Later op de avond kreeg het politiebureau een melding binnen van een mishandeling tussen een man en een vrouw. De politie heeft de 23-jarige man die betrokken was bij deze mishandeling aangehouden, waarbij hij flink tegenstribbelde en gewelddadig gedrag vertoonde tegen de politie. De man is aangehouden voor mishandeling, het niet voldoen van een ambtelijk bevel, bedreiging en het met geweld verzetten tegen politieagenten en het mishandelen van ambtenaar in functie.  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo