Nieuws van Bonaire

TUI opent eigen winkel op Bonaire

TUI opent eigen winkel op Bonaire
De nieuwe TUI winkel bij het Chogogo Resort. Foto: TUI

KRALENDIJK- Op woensdag 26 januari a.s. opent TUI haar eigen winkel op Bonaire. Met een fysieke winkel maakt TUI het makkelijk voor Bonairiaanse reizigers om even binnen te lopen om een ticket naar Amsterdam of een ander internationale bestemming, een regionaal ticket of (pakket) reis naar Aruba of Curaçao te boeken. 

Daarnaast kunnen klanten in de winkel terecht om hun reisdata te wijzigen of extra bagage bij te boeken.

TUI brengt, met een dagelijkse vlucht, wekelijks veel reizigers naar Bonaire. “Dit zijn reizigers die Bonaire écht willen ontdekken, erop uit gaan en niet opgesloten blijven zitten in hun hotel”, vertelt Rick van der Pluijm, Head of Dutch Caribbean. “Onze gasten huren vaak een auto, gaan lekker uit eten in één van de vele restaurants die Bonaire rijk is en boeken excursies om zo de mooiste plekjes van Bonaire te leren kennen”. 

Volgens Van der Pluijm doet TUI er alles aan om haar gasten Bonaire op haar best te laten ervaren. Volgens de reisorgansisatie wordt dat ook teruggezien in positieve beoordelingen en in het feit dat een groot aantal van de gasten graag nog een keer wil terugkomen.

Bereikbaarheid

De TUI winkel is gevestigd aan de Boulevard Gobernador N. Debrot 75 B en is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30 tot 17:00.

TUI beschikte tot zover al over eigen kantoren op Curaçao en Aruba, maar nog niet op Bonaire. Daar gaat, vanaf vandaag, verandering in komen. 

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo