Nieuws van Bonaire

Oud Mbo-student opent eigen sportschool op Saba

Oud Mbo-student opent eigen sportschool op Saba
Granger is zelf sportsman in hart en nieren. Behalve hardlopen en wielrennen, houdt hij zich ook bezig met duiken. 

KRALENDIJK- Oud-student van de Mbo-opleiding Sport en Beweging op Bonaire, James Granger, opent binnenkort zijn eigen sportschool op Saba. 

Granger, geboren en getogen op Saba, woonde en werkte 4 jaar op Bonaire waar hij naast zijn MBO-opleiding werkte bij bij Bon Bida Fitness. Na zijn terugkeer op Saba opende hij al snel zijn eerste eigen fitness studio, waar echter maar ruimte was voor drie personen.

“Eigenlijk veel te klein, maar het was een begin” zegt Granger. De oud SGB-student zag kansen op zijn geboorte eiland, dat maar één sportschool kende in het dorp Windward side. “Daarom dacht ik dat er goede kansen voor mij zouden liggen in The Bottom”. 

Gebouw

Toen Granger zag dat de overheid een gebouw in The Bottom aan het renoveren was dat geschikt zou zijn voor zijn gedroomde sportschool trok hij de stoute schoenen aan en diende een business plan in bij de lokale overheid. Het plan werd goedgekeurd door het Openbaar Lichaam Saba.

De 3F FunFreeFittness sportschool opent, na een lange periode van voorbereiding en de import van het benodigde materiaal, binnenkort de deuren voor het publiek op het bovenwindse eiland.

Deel dit artikel