Politie & Justitie

Man aangehouden bij Spice Beach Club

Politie Bonaire pakt verkeersovertredingen aan

KRALENDIJK – Omstreeks 19.45 uur op maandag 10 januari werd bij de politie op Bonaire melding gemaakt van een man die bij een horecagelegenheid aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot agressief gedrag vertoonde.

Naar Bonaire.nu begrijpt vertoonde de man onder meer agressief gedrag naar het personeel van de gelegenheid.

De 52-jarige man met initialen A. de W. werd ter plekke drie maal door de agenten gevorderd om de locatie te verlaten. Hier gaf hij geen gehoor aan.

Hierop werd De W. aangehouden voor het geen gehoor geven aan vorderingen van de politie, voor het zich verzetten tegen zijn aanhouding, voor het beledigen van een ambtenaar in functie, voor bedreiging en voor openbare dronkenschap. 

De W. is dinsdagmiddag weer in vrijheid gesteld.

Deel dit artikel