Nieuws van Bonaire

Besmettingen eilanden lopen langzaam terug, behalve op Bonaire

Top 10 van de leukste excursies op Bonaire

KRALENDIJK – Dit weekend zijn er 245 nieuwe besmettingen bijgekomen op Bonaire. Vijftig patiënten mochten hun isolatie verlaten, waardoor het totaal aantal actieve cases met 80 steeg en nu op bijna 900 staat.

OP Curaçao kwamen er ruim 1.700 besmettingen bij. Er zit een kleine daling in het aantal nieuwe infecties, ten opzichte van vorige week.  273 patiënten kwamen uit isolatie, zodat het aantal actieve cases uitkwam op bijna 9.000.

Het aantal nieuwe besmettingen op Aruba bedroeg dit weekend ruim 1.200. Dat is de helft lager dan de dagen voor het weekend. Bijna 1.500 mensen mochten uit isolatie komen. Daarmee daalde het aantal actieve cases weer net onder de 5.000.

Deel dit artikel