Nieuws van Bonaire

Intensievere controles overlast motorvoertuigen

KRALENDIJK – De politie zal stapsgewijs starten met intensievere controles in de woonwijken. De wijkagenten hebben namelijk opgemerkt dat er nogal veel overlast is van motorvoertuigen. Het gaat met name om geluidsoverlast en snelheidsovertredingen zoals racen op straat in de wijk.

De wijken Nort Saliña, Hato, Nawati en Santa Barbara, die onder wijkagent Claudette Raphaela vallen, zullen als eerste aan de beurt zijn. 

De wijken Playa Pariba/ Playa Pabou  en het Centrumgebied (Eugene Granviel), Belnem, Punt Vierkant, Sabal Palm, La Palma, Tera Kòrá (Ronald Schleper), Rincon, Tras di Montaña, Sabadeco (Victoriano Statie), Amboina, Bario Mexico en Den Stashi (Lee Anthony) komen hierna aan bod.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo