Nieuws van Bonaire

Meer regen verwacht de komende dagen

KRALENDIJK – De komende dagen wordt in de regio onstabiel weer verwacht. Na een wisselende week met zon en wat regen, zal het onstabiele weer naar verwachting terugkeren de komende dagen.

Vandaag begon bewolkt en naar verwachting kan het later op de dag leiden tot een kleine bui. Onweer is niet uitgesloten. De meeste neerslag zal volgens de modellen ten zuiden van de regio vallen, maar naarmate de dag vordert, zal deze dichter bij onze regio komen.

Aruba blijft hoogstwaarschijnlijk droog vandaag. Vannacht en donderdagochtend wordt verwacht dat de buien en mogelijke onweersbuien zich meer over de eilanden zullen uitstrekken, en significante regenval wordt niet uitgesloten (15-35 mm tussen woensdag en donderdag), voornamelijk over delen van Bonaire en Curaçao. Rond de middag wordt verwacht dat de neerslag weer zal afnemen. Helaas zal het overwegend bewolkt blijven, dus er wordt weinig zon verwacht volgens de huidige voorspelling.

Tegen vrijdag en het weekend lijkt de kans op wat buien van tijd tot tijd te blijven dankzij de vochtige noordoostelijke luchtstroom.

Voor meer informatie over het weer ga je naar de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel