Nieuws van Bonaire

Project di Simia pa Produkto begeleidt ondernemers in landbouwsector

KRALENDIJK – Het project di Simia pa Produkto helpt nu ook met het geven van business coaching aan ondernemers in de landbouwsector. Bestaande en nieuwe ondernemers in de landbouw krijgen dankzij het project les in de bedrijfsvoering.

Het doel van di Simia pa Produkto van het Openbaar Lichaam Bonaire is om op verschillende vlakken begeleiding te geven aan ondernemers in de landbouwsector. Zo is er onder andere hulp bij het oprichten van een bedrijf, het leiden en/of het administratief beheren van een bedrijf en bij het schrijven van een ondernemingsplan. Deze ondernemers kunnen professionele begeleiding krijgen tijdens deze fases.

Om te kunnen deelnemen aan de business coaching kan een ondernemer een aanvraag doen voor één van de aangeboden opties. De kosten van de gekozen optie worden gedeeltelijk betaald door het project di Simia pa Produkto.

Voor het aanvraagformulier kunnen geïnteresseerden zich melden bij de balie van de unit Economische Zaken van de Directie Ruimte en Ontwikkeling, afdeling beleid en projecten aan de Kaya Amsterdam 21. Voor meer info over het project is Edsel Cecilia op telefoonnummer 717-5330, toevoeging 5041, bereikbaar, of een mail naar edsel.cecilia@bonairegov.com. Er kan ook contact worden opgenomen met Maurice Adriaens op telefoonnummer 717-8836 en maurice.adriaens@bonairegov.com.

Deel dit artikel