Nieuws van Bonaire

BON DOET 2021 2 maanden uitgesteld

Kralendijk – Het NGO Platform Bonaire stelt BON DOET 2021 met 2 maanden uit. Gezien de huidige coronabesmettingen vindt het NGO Platform en Oranje Fonds het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van Bonaire door laten gaan op 12 en 13 maart. BON DOET wordt daarom verplaatst naar het weekend van 28 en 29 mei. 

Projecten mogen alleen plaatsvinden als ze kunnen voldoen aan de COVID-regelgeving gestipuleerd door de oranje fonds en overheid van Bonaire. 

Deelnemende organisaties en vrijwilligers wordt gevraagd zich te houden aan een reeks regels en richtlijnen zodat projecten op een veiligere manier kunnen worden afgerond. Alle projecten zullen ook worden voorzien van voldoende beschermende materialen zoals maskers en ontsmettingsmiddel.

Organisaties kunnen ook aanvullende financiering aanvragen om aanvullende beschermingsmiddelen aan te schaffen die passen bij hun projectbehoeften.

De klussen die al zijn aangemeld worden, indien mogelijk, verplaatst naar 28 en 29 mei. De organisaties die deze klussen hebben aangemeld worden hierover geïnformeerd. NGO’s die nog geen klus hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen via www.bondoet.com  tot 19 Maart 2021.

Voor vragen kunt u contact opnemen via bondoet@ngobonaire.org of bellen met +599 717 2366

Rocargo
Deel dit artikel