Nieuws van Bonaire

Het weer op Bonaire voor donderdag 26 november

Kralendijk – Het is half bewolkt met een kans op een lokale bui of twee voornamelijk op ten zuiden van Bonaire.

De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 25 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 31 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten-noordoosten komen en zal matig tot krachtig zijn (11-16 knopen met uitschieters tot 18 knopen).   

Weeroverzicht donderdag: Er trekken zo nu en dan wolkenvelden over de eilanden die lokaal kunnen zorgen voor een bui of twee, voornamelijk op Bonaire en ten zuiden van de eilanden. De kans op neerslag kan echter de komende dagen wat meer stijgen gezien er meer wolkenvelden over de eilanden zullen trekken. 

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo