Nieuws van Bonaire

Gestolen auto’s teruggevonden

Controles KPCN naleving noodmaatregelen

Kralendijk – In de ochtenduren van zondag 23 augustus kreeg de politiecentrale melding dat er diverse auto’s aangetroffen waren op een terrein vlakbij de waterput, Seru Angola.

Een van de drie, een blauwe Hyundai Accent met kenteken B-2239 was geheel gestript. Deze auto was op 30 september 2019 gestolen bij de Kaya Kuarts.

Van een grijze Toyota Corolla Sedan met kenteken B-3433 bleken de koplampen te ontbreken. Deze auto werd tijdens een woning inbraak op 22 augustus 2020, bij een woning aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, gestolen.

De derde auto, een grijze Chevrolet Spark met kenteken B-5797 was afgesloten. Deze auto werd ook tussen zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus meegenomen vanaf een woning aan de Bulevar J.A. Abraham. De auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.


Lees ook:

Deel dit artikel