Nieuws van Bonaire

Delfins Swimming Club Bonaire maakt winnaars bekend

Kralendijk – Dinsdag, 12 mei omstreeks 16:40 heeft notaris Kenneth Arends de trekking uitgevoerd van de sponsorloterij van de Delfins Swimming Club Bonaire op het kantoor van FXDC Communications.

Met behulp van de opbrengst van deze sponsorloterij is er een grote bijdrage geleverd aan de zwemsport op Bonaire. De verschillende winnende lotnummers zijn bekend. In de lijst hieronder staan de winnende lotnummers van de verschillende prijzen.

Omstreeks 17:00 uur heeft de notaris de trekking beëindigd. De houders van de winnende lotnummers zijn allemaal benaderd door het bestuur met het goede nieuws. Het bestuur van Delfins Swimming Club Bonaire wil iedereen die heeft meegedaan aan de sponsorloterij en/of een bijdrage heeft geleverd bedanken. Door uw steun kunnen de kinderen van Bonaire de zwemsport beoefenen en meedoen aan wedstrijden in het buitenland.

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo