Bonaire

Beach Tennis Bonaire opent school

Kralendijk – Op maandag 13 januari gaat een langgekoesterde wens van Beach Tennis Bonaire (BTB) in vervulling: op die dag opent de stichting een Beach Tennis School op het eiland.

“In de afgelopen vijf jaar hebben we ongeveer 500 mensen aan het spelen gekregen”, zegt bestuurder Erik Rusman. “Door de groeiende populariteit steeg ook de vraag naar lessen en dankzij de inzet van vier fanatieke trainers, hebben we daar nu antwoord op”. Vanaf deze week organiseert BTB lessen op verschillende niveaus. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van techniek en tactiek. Meer dan 50 personen meldden zich de afgelopen weken aan en in no-time zaten de 8 groepen vol. Een trainingsreeks voor volwassenen duurt 8 weken en voor kinderen (8 – 13 jaar) 6 weken. BTB heeft het voornemen om na het afronden van deze eerste reeks, meteen een nieuwe serie te organiseren.

Naast de schoolactiviteiten heeft de stichting als doel de sport zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden. Zo zijn de velden dagelijks gratis toegankelijk tot 9 uur ‘s avonds en zijn er rackets en ballen te leen bij Coco Beach. Beach Tennis Bonaire hoopt middels de school nog meer mensen te enthousiasmeren voor de sport en te verwelkomen bij de velden!

Meer informatie over Beach Tennis Bonaire of de school? Kijk op

www.beachtennisbonaire.com

Rocargo
Deel dit artikel