Bonaire

Morgen weer zwemmen naar Klein Bonaire voor het goede doel

Kralendijk – Je moet het een keer gedaan hebben, de zwemtocht naar Klein Bonaire en eventueel ook weer terug. Dit jaar wil de organisator Jong Bonaire een record aantal zwemmers halen. Dit staat op 500 deelnemers.

De overtocht is morgen 6 oktober. Het evenement zal net als vorig jaar weer bij Spice Beach gehouden worden en de start is exact 9 uur. Inschrijven kan vandaag van 16.00 tot 18.00 uur bij Jong Bonaire, aan de Kaya Simon Bolivar # 16. Bij inschrijving ontvang je een t-shirt. De opbrengst gaat naar Jong Bonaire.

Laatkomers kunnen zich ook nog inschrijven op zondagochtend tussen 7.00 en 8.30 uur op het strand. De kosten voor deelname aan dit evenement is $10.00 voor de jeugd tot 12 jaar en voor deelnemers van 12 jaar en ouder $15.00.

Het is dit jaar de 19de keer dat de zwemtocht wordt georganiseerd door Jong Bonaire. Het is geen race maar een fun event voor alle leeftijden. Je bent vrij om met masker, snorkel, vinnen, zwemband etc. mee te doen.

Boten van lokale ondernemers, het korps mariniers, de kustwacht en van Stinapa zullen voor de veiligheid van de zwemmers meevaren. Je mag dus kiezen om alleen heen te zwemmen en je met de boot terug te laten varen.

Deel dit artikel