Nieuws van Bonaire

Twee laatste voorrangsborden geplaatst in Rincon

Kralendijk – Het Bonairiaanse eilandbestuur heeft middels haar afdeling Ruimte en Ontwikkeling de laatste twee voorrangsborden in Rincon geplaatst. Het gaat om borden die aangeven dat voetgangers voorrang moeten krijgen om over te steken bij een zebrapad.

Rocargo

In de nieuwe verkeerswet staat dat chauffeurs van auto’s en vrachtwagens, fietsers en mensen die op een scooter, motorfiets of quad rijden voorrang moeten geven aan voetgangers op een zebrapad of die op het punt staan om de straat over te steken via een zebrapad. Ook aan mensen op een scootmobiel moet voorrang verleend worden.

Medewerkers van het Openbaar Lichaam Bonaire hebben de borden geplaatst op de Kaya Encarnacion B. Sint Jago ter hoogte van de apotheek. Het Openbaar Lichaam Bonaire is bezig alles op orde te brengen om te voldoen aan de nieuwe verkeersregels.

Deel dit artikel