Nieuws van Bonaire

Heropening wijkcentrum Amboina

Heropening wijkcentrum Amboina

Kralendijk – Wijkcentrum Amboina is weer open. De heropening heeft plaatsgevonden op vrijdag 30 augustus en is onderdeel van het wijkontwikkelingsprogramma op Bonaire. Het plan is om de wijkcentra weer toegankelijk te maken zodat de bevolking er gebruik van kan maken.

De ouderen van Villa Antonia werden uitgenodigd voor de opening van wijkcentrum Amboina. Voordat de officiële opening plaatsvond, hebben de ouderen gymnastiekoefeningen gedaan en spelletjes gespeeld onder leiding van Gwendoline Concepcion. Gedeputeerde Nina den Heyer heeft de officiële opening van het centrum verricht. Den Heyer zei dat ze blij is dat er een centrum is voor alle bewoners van de wijk.

Zij vertelde ook dat ze zich thuis voelt in het wijkcentrum samen met de ouderen. Ouderen hebben een speciaal plekje in haar hart. Den Heyer deed een oproep om goed voor het wijkcentrum te zorgen zodat het mooi blijft, zodat iedereen er nog vele jaren van kan genieten.

Pierre Perigualt Monte is de coördinator van het wijkontwikkelingsprogramma. Monte zei dat hij erg blij is dat het centrum helemaal vernieuwd is. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags was er een gevarieerd programma voor volwassenen, kinderen en jongeren uit de wijk. Het Bonairiaanse eilandbestuur feliciteert de wijk Amboina met deze aanwinst.     Heropening wijkcentrum Amboina

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo