Nieuws van Bonaire

Campagne Selibon NV om autowrakken op te halen

Kralendijk – Nadat de Selibon NV onlangs haar glascampagne heeft aangekondigd, is het nu tijd voor de campagne om autowrakken op te halen.

Rocargo

Hoe autowrakken te verwijderen is altijd al een prioriteit van de Selibon NV geweest. Autowrakken blijven achter op erven van huizen, met alle gevolgen dat dit kan hebben voor het milieu en ook voor de gezondheid van mensen. Maar er moest gezocht worden naar de juiste en meest efficiënte manier om dit te doen.

Er is nu geïnvesteerd in een apparaat om auto’s te pletten en wat er dan over blijft zal geëxporteerd en verkocht worden buiten Bonaire, waar dit materiaal hergebruikt kan worden. Dit komt overeen met het beleid van de Selibon NV, dat inhoudt om Bonaire schoon te houden en zoveel mogelijk te voorkomen dat afval of materiaal dat niet meer gebruikt wordt bij de landfill wordt gedumpt.

Er is al een begin gemaakt met de registratie van autowrakken. Deze service is helemaal gratis. Met de registratie geeft de eigenaar van de auto de Selibon NV de bevoegdheid om   het wrak op te halen en dat te pletten. Als u nog een autowrak hebt staan, is dit het moment om dit weg te laten halen van uw erf of van uw terrein en Bonaire schoon te houden.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 7178159 of u kunt meteen komen registreren op het kantoor van de Selibon NV aan de Kaya Industria 20.      

Rocargo
Deel dit artikel