Nieuws van Bonaire

Indebon gaat van start met sportactiviteiten in de wijken

Kralendijk – In september a.s. gaat de Indebon van start met sport in de wijken voor alle jongens en meisjes van 7 tot 17 jaar. Het gaat om volleybal, trefbal, slagbal en atletiek. Atletiek is de enige sport die plaatsvindt in het Stadion van Playa en het Antonio Trenidat Stadion in Rincon.

De wedstrijden zijn van maandag tot vrijdag van 15.00 u. tot 16.30 u. bij Wijkcentrum Nikiboko, de Johan Cruijf Court in Tera Kòrá, Sportcomplex Jorge Nicolaas voor kinderen uit Antriol en Wijkcentrum Nort’i Saliña.

Voor de kinderen van Rincon vinden de wedstrijden plaats in het Antonio Trenidat Stadion en de sportzaal in Rincon. Na de grote schoolvakantie zal Indebon meer informatie geven over sportactiviteiten in de wijken. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo