Nieuws van Bonaire

Vrijdag 15 maart laatste debat tussen politieke partijen

Archieffoto van het debat voor de verkiezingen van 2019

Kralendijk – Komende vrijdag, 15 maart, presenteert de Bonaireaanse firma SAGE B.V. samen met de jongerengroep stichting IDEA het laatste debat “Desishon 2019” tussen alle 8 partijen die mee doen aan de verkiezingen van 20 maart aanstaande.

Dit debat begint om 9 uur ‘s avonds en wordt live uitgezonden door de televisiezenders Dutch Caribbean TV en TVDirect Curaçao, en via radio Breezy FM. Het debat is ook live te volgen via Facebook.

Rocargo

In totaal organiseerden SAGE en IDEA 4 debatten tussen de politieke partijen, met het doel om de samenleving van objectieve informatie te voorzien, vanuit een kritisch perspectief. Hiermee beogen de organisatoren om debatten van hoog niveau aan te beiden, en zo de gemeenschap van uitgebreide informatie te voorzien zodat kiezers een goed afgewogen keuze kunnen maken. Ondertussen zijn er al 3 debatten geweest, waaronder één in het Nederlands, en aanstaande vrijdag is dan het laatste debat. De debatten zijn zeer goed ontvangen in de gemeenschap. Er is ontzettend veel positieve feedback, wat bevestigt dat er inderdaad een grote behoefte bestaat in de samenleving voor dergelijke activiteiten.

Het laatste debat dat vrijdag 15 maart in de avond plaatsvindt, wordt gemodereerd door de jongeren van IDEA en mw. Jo-Anne da Costa Gomez van TVDirect.

SAGE en IDEA nodigen iedereen uit om te kijken of luisteren naar dit laatste debat tussen alle 8 partijen die meedoen aan de verkiezingen, aanstaande vrijdag om 9 uur ‘s avonds.

Rocargo
Deel dit artikel