Nieuws van Bonaire

InselAir stopt definitief

 

 

Willemstad – InselAir heeft de operaties onder de 7I / 958 IATA-codes met ingang van 16 februari 2019 definitief gestaakt. De lokale luchtvaartmaatschappij InselAir bedankt al haar passagiers voor hun loyaliteit in de afgelopen twaalf jaar via sociale media. Via een bericht maakten ze bekend dat ze sinds 16 februari geen licentie hebben. Passagiers met tickets van Curaçao naar Sint Maarten worden geadviseerd contact op te nemen met Divi Divi Airlines. Het volgende maken zij bekend.

Voor passagiers die worden getroffen door het staken van de vlucht

Zorg dat u de volgende informatie hebt voor alle communicatie om een ​​snelle reactie te garanderen:

  • Alle passagiersnamen -Uw PNR / Record Locator (5-6 cijfers / letters) -Uw InselAir-ticketnummer (13-cijferig nummer beginnend met “958”)
  • Uw geplande vluchten -Waar je je tickets hebt gekocht en hoe je ervoor hebt betaald
  • Hoeveel u heeft betaald, inclusief belastingen en toeslagen

Als u uw ticket bij een reisbureau hebt gekocht: Neem dan contact op met uw reisagent voor restitutie- of omboekingsopties.

Rocargo

Als u uw ticket online met een creditcard hebt gekocht via fly-inselair.com of bij een van onze ticketkantoren: Neem contact op met uw creditcardmaatschappij om uw kosten te betwisten als “niet afgeleverd”

Medewerkers van de luchtvaartmaatschappij die op standby tickets reizen: Start het teruggaveproces via myIDTravel of neem contact op met de reisafdeling van uw luchtvaartmaatschappij

Als u uw ticket contant hebt gekocht of bij een van onze ticketkantoren heeft ingecheckt: Dien alstublieft een verzoek tot restitutie in bij de InselAir-trustee op: De heer R. van den Heuvel VanEps Kunneman VanDoorne and Associates Juliannaplein 22 Willemstad Curacao E-mail: credors.inselair@ekvandoorne.com

Normaal contact via e-mail of telefoon is niet langer mogelijk.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo