Bonaire

Kwalificaties Sunfish zeilcompetities

In september 2019 vinden op Bonaire de wereldkampioenschappen zeilen in de Sunfish-klasse plaats. Wil je aan deze kampioenschappen meedoen, dan moet je je daarvoor kwalificeren door deel te nemen aan de zeilcompetitie van de Bonaire Sailing School Association bij Kas di Regatta. Lidmaatschap van de zeilschool is vereist om aan de competitie deel te nemen. De competitie start op zondag 20 januari 2019. Om voor Bonaire te kunnen uitkomen, moet je wel ingezetene zijn van Bonaire.

Op zondag 20 januari 2019 is er om 10.30 een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in deelname aan de wereldkampioenschappen. Er wordt dan onder andere gesproken over de kosten van deelname en de noodzakelijke training voor deelname.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo