Bonaire

Leerlingen Liseo organiseren sportdag

Foto Flavio Maestroni

Kralendijk – Afgelopen woensdag 19 december hebben leerlingen van de bovenbouw van het Liseo Boneriano een sportdag georganiseerd. De sportdag was gericht op de leerlingen van klassen 4 en 5 van MAVO, HAVO en VWO.

Foto Flavio Maestroni

Op school krijgen de leerlingen naast normale lessen ook projecten om de leerlingen te stimuleren en verder zich te ontwikkelen. Er is een onderdeel ‘sport’ waarbij de leerlingen een watersportdag moeten organiseren.

Foto Flavio Maestroni

De leerlingen die de organisatie hebben gedaan, onder leiding van juf Monique, zijn: Saffras/Rosa/Elisa/Mary-Jane/Dinendra/ Alexis/Senna/Alyssa/Marit. Zij hadden verschillende activiteiten aangeboden aan ongeveer 80 leerlingen. Dit is gelukt met behulp van bedrijven die gesponsord hebben.

Foto Flavio Maestroni

Het ging om de volgende sporten en bedrijven:
•Suppen&Windsurfen bij Bonaire Windsurf Place
•Kiteboarding bij Bonaire Kiteschool
•Kayaken- Clear bottom Kayaking
•Kiteboarding- Chocogo
•Snorkeling-Woodwind
•Waterfietsen- Aquatic Adventures Bonaire
•Duiken- WannaDive
•Waterpolo: Barracuda’s

Foto Flavio Maestroni

De leerlingen krijgen binnen schooltijd zo’n 10 weken om hun project voor te bereiden. Er zijn naast het project sport ook
•Muziek
•Bonairiaanse Kunst
•Duurzaamheid Project
•Taal&Grammatica

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo