Bonaire

Ze zijn weer op het eiland: Sinterklaas en Piet

Ze zijn weer op het eiland: Sinterklaas en Piet

Kralendijk. Afgelopen zaterdag 24 november was het weer zover. Met veel tromgeroffel, vrolijkheid en gedans kwamen Sinterklaas en maar liefst 40 Pieten aan op de town pier in Kralendijk. De boulevard en het Wilhelminapark stonden vol vrolijke mensen en kinderen die mee dansten op de muziek van de brassband. De kleinere kinderen zaten met grote ogen toe te kijken vanaf papa’s nek hoe de pieten behendig de boot afsprongen.

Vanaf de boulevard werd de Sint vervoerd naar de parkeerplaats van de voormalige St. Dominicusschool, naast de Katholieke Kerk van Playa. Daar vonden de overige feestelijkheden plaats. Op zondag was het groot feest in Rincon, dit kun je op onderstaande video van de Komishon Sanicolas Boneiru bekijken

 

Deel dit artikel