Bonaire

Stichting Dierenhulp steriliseert dertig poezen

Foto Stichting Dierenhulp 

Kralendijk. De vrijwilligers van Stichting Dierenhulp hebben samen met de dierenarts 30 dertig katten op één dag kunnen steriliseren.

Ga er maar aan staan. Het begint met vangen, dan elk dier in een eigen bench. Verzorgen en verschonen enkele dagen om logistiek alles te regelen met dierenarts Jan Laarakker. Het is gedaan en gelukt. Op een dag 30 katten steriliseren en daarmee voorkomen dat er ongewenste nestjes komen.

De vrijwilligers van Stichting Dierenhulp leveren zo niet enkel een positieve bijdrage aan het in toom houden van het aantal katten. Maar ook de eigenaren worden zo geholpen het aantal huisdieren in toom te houden.

Stichting Dierenhulp levert op die wijze een maatschappelijke en sociale bijdrage aan Bonaire, en dat doen ze al 10 jaar lang. Volledig onbetaald en uit vrije wil.

Foto Stichting Dierenhulp

Het werd een hele operatie, waarbij een goede communicatie en samenwerking de sleutel voor succes vormden. Iedereen kende en vervulde zijn/haar taak optimaal, waarbij een televisieploeg alles op de voet volgde voor een uitgebreide reportage. Extra spontane steun werd gegeven door restaurant de BeachHut die voor alle aanwezigen een gratis lunch verzorgde. Stichting Dierenhulp is blij met dit geweldige resultaat en geeft alle betrokkenen een groot compliment.

Wilt u het vrijwilligerswerk ook steunen, waardoor meer dieren geholpen kunnen worden, maak dan een donatie over op MCB rekening 400 307 000 en draag jouw steentje bij aan een diervriendelijker Bonaire. Meer informatie over Stichting Dierenhulp lees je via www.dierenhulp.nl

 

Deel dit artikel