Nieuws van Bonaire

Samenwerking MBO Bonaire en Bopec

 

Afgelopen week is Liset de Keijzer, directeur MBO Bonaire, op werkbezoek geweest bij Bopec. De heer Alderick Gumbs, Mechanical Maintenance Supervisor Bopec, heeft een uitgebreide rondleiding verzorgd om zo een goede indruk van de organisatie en haar werkzaamheden te geven.

Bopec is er bij gebaat dat er op het eiland goed opgeleid technisch personeel is. Alderick ziet hier een mooie rol weggelegd voor MBO Bonaire. In samenwerking met Bopec kunnen studenten theorie en praktijk combineren. Studenten die voldoende vaardigheden en inzet tonen, maken na hun opleiding kans op een dienstverband bij Bopec. 

Toekomstige gesprekken gaan de beoogde samenwerking verder vormgeven. Op deze manier werkt MBO Bonaire hard aan het vormgeven van praktijkgericht onderwijs dat aansluit bij de behoefte op het eiland.

Ben of ken je een organisatie die ook graag de samenwerking aangaat met MBO Bonaire en haar studenten? Om zo samen te zorgen voor een goed opgeleide nieuwe generatie? Neem dan zeker even contact op met Liset de Keijzer om samen de mogelijkheden te ontdekken!

liset.de.keijzer@sgbonaire.com 

 

Deel dit artikel