Nieuws van Bonaire

Adoptiedier “Joey” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) zullen wij regelmatig een berichtje delen van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : Joey

Lieve stoere Joey! Joey zit sinds ongeveer 4 weken bij ons in de opvang. Hij kwam als een rustig bang hondje bij ons binnen nadat hij waarschijnlijk ergens in de bosjes was gedumpt. Al snel knapte hij op, en laat hij ons elke dag weer zien wat een vrolijk, speels en knuffelig hondje hij is. Wie word verliefd op Joey en kan hem een gouden mandje bieden? Adoptie naar Nederland is geen probleem.

Fkk Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo