Nieuws van Bonaire

Ladies night only

Op Zaterdag 25 augustus 2018 vindt er een uniek event plaats op Bonaire. De eerste LADIES ONLY NIGHT zal plaatsvinden van 5 tot 9 pm. De ladies only night is in Europa een hit onder vrouwen en trekt volle zalen. Het shop till you drop gecombineerd met een leuke uitgaansavond waar vrouwen elkaar ontmoeten, kunnen chillen en socializen wordt zo gecombineerd. Er is een markt waarbij high end kleding, beach kleding, tassen, schoenen, accessoires, beauty, nagels, haar styling, pastry en kunst aangeboden wordt. Daarnaast zijn er stands over persoonlijke ontwikkeling en hi end fotografie en modelling.

De rode loper legt uit voor alle vrouwen die komen en ze worden ontvangen door twee heren met bowtie en krijgen een gratis welkomst drankje en een fotomomentje om de avond vast te leggen.

Het event wordt, naar Europees voorbeeld, gepresenteerd in een intieme tropische tuin waarin een vrouwelijke DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Cocktails, drank en snacks zijn ook volop verkrijgbaar zodat het een totaal event is waarbij het socializen optimaal naar voren komt.

Tijdens het event wordt een loterij gehouden waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat die als doel heeft om vrouwen te empoweren.

De Ladies only night wordt naar Bonaire gehaald door Vivienne Vollebregt en Ina Wessels. Het is leuk en belangrijk om specifiek voor vrouwen iets te organiseren op Bonaire.  “We willen graag de vrouwelijke ondernemers op Bonaire ondersteunen en empoweren en hier andere vrouwen mee bedienen. Daarnaast wat is nou leuker dan een ladies only night te hebben en met allemaal vrouwen lol te hebben en te doen wat je leuk vindt!”

Wil je ook naar de ladies only night. Dan ben je welkom zaterdag 25 augustus 2018 tussen 5 en 9 pm bij Hotel El Encanto, EEG Boulevard 97 in Kralendijk.

Deel dit artikel