Nieuws van Bonaire

Presentatie over voortplanting van koralen

Op vrijdag 24 augustus bundelen STINAPA Bonaire en Dive Friends Bonaire hun krachten om een informatieve sessie te geven over de voortplanting van koralen – een van de meest magische gebeurtenissen in de oceaan!

De timing van koraal reproductie is gebonden aan de maancyclus in augustus, september en oktober. Toch kan de voortplanting van de verschillende koraalsoorten zeer onvoorspelbaar zijn.

Mariene bioloog Caren Eckrich zal uitleg geven over de biologie van koraal reproductie; en zal de do’s en don‘ts van een nachtduik tijdens dit proces benadrukken.

De avond is toegangkelijk voor iedereen – van gasten en staff van de verschillende duikcentra tot nieuwsgierige inwoners en bezoekers van Bonaire. Zorg dat u erbij bent op vrijdag 24 augustus om 18:00 uur bij Courtyard Marriott (kamer Piet A bij het receptiebureau).

Deel dit artikel