Nieuws van Bonaire

Ruim 60 kinderen hebben met succes de Summerschool 2018 doorlopen

Dit jaar organiseren wij voor de tweede keer een Summerschool voor kinderen van het primair onderwijs. Met meer dan 65 kinderen zijn wij vorige week gestart om twee weken lang met Nederlands spreken, luisteren en begrijpend lezen aan de slag te gaan.

De Stichting Lezen en Schrijven Bonaire wil met dit project, net als met de Mediabus en de Voorleesdag, de laaggeletterdheid op het eiland bestrijden.

Van maandag 9 juli tot vrijdag 20 juli heeft de Summerschool lesgegeven aan kinderen van bijna alle lagere scholen van het eiland. Het doel is hiermee ze nog een extra zetje te geven ter voorbereiding op het eerste schooljaar op de SGB.

Ruim 60 kinderen hebben met succes de Summerschool 2018 doorlopen. Zij krijgen op de slotbijeenkomst op 20 juli een certificaat uit handen van de heer N. Oleana, van de Rijksdienst Caribisch Nederland en de heer A. Stuur, voorzitter van de stichting Lezen en Schrijven Bonaire.

De kinderen zullen zelf de presentatie van hun eindproject verzorgen.
Ik hoop u allen te mogen ontmoeten op vrijdag 20 juli om 14.30 in Resort Hillside.

Vriendelijke groeten,
Paul Ruijs, projectleider Summerschool 7824569

1200

Stichting Lezen & Schrijven Bonaire – Bonaire, Caribisch Nederland Tel: +599 – 7861418 lezenenschrijvenbonaire@gmail.com – www.lezenenschrijvenbonaire.org Maduro & Curiel’s Bank 409.726.02 SWIFT MCBKBQBN

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo