Nieuws van Bonaire

Unkobon start prijsvergelijking supermarkten

Unkobon start prijsvergelijking supermarkten.

In augustus start de Union di Konsumidó Boneiru (Unkobon) in samenwerking met de Fundashon Tienda pa Konsumidó Boneiru een campagne om consumenten bewust te maken van prijsverschillen in de supermarkten. Maandelijks zullen de prijzen van 60 producten in 15 supermarkten worden opgenomen en op een overzichtelijke manier gepubliceerd.  De campagne wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Unkobon heeft mw. Orphaline Saleh aangetrokken als projectleider. Voor de duur van het project, tot einde 2019, is een overeenkomst van opdracht aangegaan. Op de foto het moment nadat Unkobon voorzitter Eric Booi en mw. Orphaline Saleh de overeenkomst hebben getekend.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo