Geen categorie

Daro Screens/Alubon voor al jouw ramen, deuren, shutters en screens

Recent heeft Daro Screens Alubon Bonaire overgenomen. Alubon is al vele jaren op het eiland een bekende leverancier van kwaliteits ramen, deuren, kozijnen en shutters. Daro Screens heeft met zijn producten een perfect aanvullend assortiment op de producten van Alubon. Voor de ondernemers van Daro Screens was het dan ook een uitgelezen kans om Alubon over te nemen. Door de twee bedrijven te combineren zijn ze in staat om een totaal pakket aan te bieden. Zo bieden ze pasklare oplossingen voor iedere woning met ramen, deuren, kozijnen, insectenhorren, zonwering en meer. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Daro Screens, zij zullen hun klantvriendelijkheid en kwaliteit doorvoeren in de bedrijfsvoering van Alubon.

Screens en zonwering

Daro levert sinds 2018 screens, zonwering en raamdecoratie geheel op maat. Van je huis genieten van de verkoelende wind op Bonaire zonder last te hebben van muggen en vliegen? Daro Screens biedt een complete service. Meten, monteren en installeren of repareren. Daro Screens maakt alle horren voor jouw kantel-, draai- of shutter-raam en levert alle soorten insecten hordeuren zoals schuif-, draai- of plissé. Wil je een porch of terras volledig afschermen, kom dan naar het kantoor van Dora Screens om de mogelijkheden te bespreken.

Daro Screens/Alubon voor al jouw ramen, deuren, shutters en screens

De screens van Daro zijn;

  • Lokaal geproduceerd en op maat gemaakt op Bonaire
  • Prijs inclusief productie en installatieservice
  • Mogelijkheid om het profiel aan verschillende vormen aan te passen
  • Aluminium constructie en onderdelen
  • Aluminium profielen verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren
  • Keuze uit 4 verschillende soorten horrengaas
  • Makkelijk schoon te houden
  • Onbeperkte lengte met maximale hoogte 2,4 meter / 7,87 voet

Bekijk het volledige assortiment en de mogelijkheden

Schaduwdoeken

Daro levert op Bonaire standaard zonwering en zonwering op maat voor jouw terras, tuin of porch. Binnen het veelzijdige assortiment schaduwdoeken, rolgordijnen en balkondoeken vind je ook onderhouds- en reinigingsmiddelen om jouw schaduwdoek en gordijn in uitstekende conditie te houden. Het creëren van een schaduwplek zorgt voor extra comfort zodat je langer kunt genieten van het buiten zijn. De schaduw oplossingen van Daro zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat jij de kleur kunt kiezen die het best past bij jouw stijl. Je kunt tevens kiezen voor waterafstotend of waterdoorlatend.

Ramen, deuren, shutters en kozijnen

De producten van Alubon worden vervaardigd van hoogwaardig aluminium. De producten zijn sterk, duurzaam en garanderen oneindig veel woonplezier. Het is een praktisch, onderhoudsvriendelijk product dat in vele vormen geleverd kan worden. Alubon producten zijn in alle RAL kleuren leverbaar.

Alubon staat voor maatwerk van zeer hoge kwaliteit. Voor jou als consument betekend dit u een garantie van vijf jaar op constructiefouten.

Advies en ontwerp zijn gratis en worden al in het offertestadium verstrekt.

Alubon heeft voor iedere woning een pasklare oplossing. De bijna onbeperkte vrijheid in vormgeving en de grote nauwkeurigheid bij de maatvoering, zorgen voor talloze mogelijkheden inzake ramen, deuren en kozijnen. Samen met de producten van Daro Screens wordt een totaal oplossing geboden voor jou woning. Ga voor kwaliteit woon- en leefplezier en kies voor de producten van Alubon/DaroScreens.
Kom langs aan de Kaya Industria Pariba 34 voor een vrijblijvend gesprek en een advies op maat voor al jouw behoeften.

Contact en openingstijden

Daro Screens/Alubon
Kaya Industria Pariba 34
+599 700 45 90
info@daroscreens.com
website

Maandag t/m Vrijdag8.00 uur – 12.00 uur14.00 uur – 16.00 uur
Zaterdag8.00 uur – 12.00 uurGesloten
ZondagGeslotenGesloten


Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo