Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Rijna neemt boek over S.V. Vitesse in ontvangst

Op de foto: Gezaghebber neemt het boek in ontvangst uit handen van de voorzitter en de penningmeester van S.V. Vitesse.

Kralendijk – De  voorzitter en de penningmeester van het Bonairiaanse voetbalteam S.V. Vitesse, de heren Elias en Isaac Bernabela, hebben een boek overhandigd aan gezaghebber Edison Rijna i.v.m. het 50-jarig bestaan van het voetbalteam.

Het boek, dat geschreven is door Elias Bernabela, gaat over de geschiedenis van het team vanaf 1967 t/m 2017, inclusief vele foto’s. De gebroeders Bernabela hebben gezaghebber Edison Rijna informatie gegeven over de inhoud van het boek en over hoe Isaac (Sjaki) aan de naam Vitesse gekomen is, wat snelheid betekent in het Frans.

Rijna feliciteerde de twee bestuursleden met de 50ᵉ verjaardag van hun voetbalteam en vertelde daarbij dat dit team veel bekende sporters heeft voortgebracht voor Bonaire. Tot op de dag van vandaag beschikt het team over uitstekende voetballers. De gezaghebber had ook woorden van lof voor de manier waarop het bestuur hun clubhuis runt, met activiteiten voor zowel de eigen team als voor privé aangelegenheden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo