Nieuws van Bonaire

BONHATA neemt afscheid van CEO Irene Dingjan

Na meer dan 20 jaar op Bonaire verlaat Irene Dingjan het eiland en nam ze afscheid van BONHATA-leden en zakenrelaties op maandag 16 april. Ze maakte 8 jaar lang deel uit van de Bonaire hotel and Tourism Association.

Haar warme hart, passie en toewijding voor Bonaire werd overal gevoeld en gezien; zowal op Bonaire als daarbuiten – gedurende de jaren dat ze het eiland en BONHATA vertegenwoordigde op beurzen, vergaderingen, en conferenties en evenementen van de Caribbean Hotel and Tourism Association.

Op maandag 16 april waren zakenrelaties en BONHATA-leden aanwezig bij een afscheidsfeest voor Irene bij Courtyard by Marriott Bonaire, waar het Bestuur van BONHATA mooie woorden had voor de zeer gewaardeerde CEO van de vereniging.

Na al haar harde werk jarenlang vinden Irene en het Bestuur dat de continuïteit van de prioriteiten van de vereniging en het eiland cruciaal is, vooral in deze belangrijke fase van de toekomst van Bonaire. Irene blijft daarom nog enkele maanden op afstand betrokken bij BONHATA. We danken Irene voor alles wat ze Bonaire gebracht heeft en wensen haar het allerbeste en een succesvolle voortzetting van haar carrière.

Deel dit artikel