Bonaire

Wedervoort nieuwe afdelingshoofd Financiën

Kralendijk – Per 23 oktober 2017 is Dudley Wedervoort begonnen als afdelingshoofd van de afdeling Financiën van de directie Bedrijfsvoering & Ondersteuning. Hij heeft ruime ervaring in financieel management en organisatorisch gerelateerde vraagstukken zoals planning en begroting, financieel rapportage, jaarrekeningen samenstellen en interne controle.

Voor het aanvaarden van de uitdaging als afdelingshoofd Financiën van de Directie Bedrijfsvoering en Ondersteuning was de heer Wedervoort werkzaam als Assistant Managing Director-Risk and Compliance bij Maduro & Curiel’s Bank Bonaire N.V. Gedurende zijn loopbaan heeft hij diverse functies bekleedt. Hij was als project officer verantwoordelijk voor de jaarlijkse strategische planning van processen. Tevens heeft hij ervaring opgedaan als Finance Manager en Corporate Credit Manager.

De uitdaging van de heer Wedervoort is om samen met de talenten van zijn team gericht te werken aan een verbetering van de dienstverlening en aan het behalen van resultaten die van belang zijn voor zowel de Bonairiaanse gemeenschap als voor het Openbaar Lichaam Bonaire. Het is voor het hoofd van de afdeling financiën van belang om te zorgen voor transparantie en goede onderlinge communicatie binnen het Openbaar Lichaam Bonaire.

Deze uitdagingen sluiten aan bij de visie en missie van de directie Bedrijfsvoering & Ondersteuning. Zijn analytisch vermogen, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid en organisatorische kwaliteiten zullen goed van pas komen in het uitoefenen van zijn nieuwe functie.

Deel dit artikel