Bonaire

Study & Career Event Bonaire op 10 november 2017

Op vrijdag 10 november 2017 zal het jaarlijkse Study & Career Event Bonaire weer plaatsvinden. De voorbereidingen voor dit evenement, de voortzetting van de Studie- & Beroepenmarkt, zijn in volle gang. Dit jaar vindt het evenement plaats op een vrijdag, zodat we de week feestelijk kunnen afsluiten met muziek!

Het evenement ondersteunt de jongeren van Bonaire in het maken van een keuze voor hun vervolgopleiding of beroep, en focust zich op jongeren die in de laatste klassen van het middelbaar- of beroepsonderwijs zitten. Doordat de jongeren in gesprek kunnen komen met het vervolgonderwijs, wordt het makkelijker om een keuze te maken.

Scholen voor vervolgonderwijs uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, zoals University of Aruba, University of the Dutch Caribbean (Curaçao), University of Curaçao en FEFFIK van de buureilanden; Indian Hills Community College, Wayne State College, Monroe College en ULM uit de Verenigde Staten, Fontys Hogescholen en Hogeschool TIO uit Nederland, en Fundashon Forma, Mariadal en SGB-mbo van Bonaire. Daarnaast presenteren werkgevers op Bonaire wat de beroepsmogelijkheden zijn op het eiland. Zo zal er een speciaal ‘hospitality plein’ zijn met werkgevers zoals Bonhata, hotels en restaurants. Zij zullen laten zien welke banen er in de toerisme-sector zijn.

Ook worden er meerdere spectaculaire demonstraties gegeven. Niet alleen de politie en de ambulance zie je in actie, maar ook de Justitiële Inrichting laat zien hoe zij te werk gaan.

Het evenement is geopend van 1.00u tot 6.00u in de middag bij Jong Bonaire. Vanaf 4.00u wordt het extra gezellig met muziek, eten en drinken. Wees welkom!

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo