Bonaire

Jeugdvoetbalselectie U-15 naar USA

Kralendijk, 18 jongeren, vergezeld van 6 leiders van de Bonairiaanse jeugdvoetbalselectie U-15, zijn vrijdagochtend naar Florida (USA) vertrokken om deel te nemen aan de jeugdvoetbalkampioenschappen georganiseerd door de Concacaf en de IMG’s Academy in Bradenton. De kampioenschappen gaan op zondag 13 augustus van start en eindigen op zaterdag 19 augustus.   

Dhr Edsel Cecilia, hoofdtrainer van de selectie heeft te kennen gegeven dat de selectie al sinds november vorig jaar aan het trainen is en in de afgelopen maand juli hebben de jongeren zeer intensief getraind. Jahir Coffie en Gilbert Alberto zijn de twee assistenttrainers die met de delegatie zijn meegereisd.

Gedeputeerde Clark Abraham die gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai vertegenwoordigde heeft de jongeren veel succes toegewenst tijdens de kampioenschappen. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo