Bonaire

206e verjaardag van Venezuela gevierd op Bonaire

Ook op Bonaire werd middels het leggen van kransen bij de buste van Simon Bolivar, stilgestaan bij de 206e onafhankelijkheidsdag van het buurland Venezuela. Foto: Venezolaans consulaat.
viering 206 onafhankelijkheidsdag Venezuela 2017

Ook op Bonaire werd deze week, middels het leggen van kransen bij de buste van Simon Bolivar, stilgestaan bij de 206e onafhankelijkheidsdag van het buurland Venezuela. Foto: Venezolaans consulaat.

Door Harald Linkels

Kralendijk- Afgelopen woensdag werd op ook Bonaire stilgestaan bij de 206e onafhankelijkheidsdag van Venezuela. Het Consulaat-Generaal van Venezuela op Bonaire heeft, samen met landgenoten en andere belangstellenden, dit heugelijke feit herdacht.

Namens Bonaire waren gedputeerde Rolanda Hellburg-Makaai en haar asistente Edwina Molina aanwezig bij de kranslegging.

De Consul-Generaal van de Bolivariaanse Republiek op Bonaire, Yadira Pirela, hield een toespraak waarbij ze memoreerde hoe belangrijk zaken als onafhankelijkheid, autonomie en zelfbeschikking van belang zijn voor een volk. Ook gedeputeerde Hellburg-Makaai hield een toespraak ter gelegenheid van de herdenking. Hellburg-Makaai feliciteerde daarbij ook alle Venezolanen, zowel op Bonaire als daarbuiten, met de tweehonderdenzesde verjaardag van het land.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo