Onderwijs

Er is weer voldoende ruimte in de kinderopvang

Advertorial: Stichting Krèsh Bon Kwido heeft momenteel voldoende ruimte in alle groepen vrij om meer kinderen op te vangen. De stichting zet zich al meer dan 38 jaar met hart en ziel in voor de kinderen en voor de samenleving van Bonaire.

‘Krèsh Bon Kwido’ is een kinderopvang voor baby’s, dreumesen,  kleuters en kinderen tot 10 jaar (naschoolse opvang).

De stichting zet zich in voor het bevorderen van verantwoorde geestelijke en lichamelijke vorming van kinderen op Bonaire door het aanbieden van toegankelijke kinderopvang aan alle kinderen van de Bonairiaanse samenleving.

De kinderopvang is gelegen in het hartje van Kralendijk en heeft op dit moment plek open in alle groepen voor halve en hele dag opvang. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met de administratie op (599)717-8911 of  (599) 7958911, of stuur een email naar kbkmanager@gmail.com of kreshbonkwido@gmail.com.

Deel dit artikel